Ringstedsgatan 4

Ringstedsgatan 4

Slutpris

1 795 000 kr


Kista— Stockholm

Ringstedsgatan 4


Slutpris
1 795 000 kr

Kista— Stockholm

Mysig 2:a med perfekt läge nära Kista Galleria - Välkommen till Ringstedsgatan 4!

Accepterat pris
Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva en rymlig och mysig 2:a på 56 kvm. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och bekvämlighet.

I denna lägenhet välkomnas du av en välkomnande hall med eleganta, mörka klinkergolv och vackra, ljusa tegeltapeter. Den fräscha och stilrena renoveringen av badrummet 2016 inkluderar svart klinkergolv, vita kakelplattor, golvvärme och moderna faciliteter som takdusch och glasvägg. Sovrummet erbjuder gott om utrymme och förvaringsmöjligheter med hjälp av det praktiska skjutgarderobsystemet.

Det rymliga vardagsrummet/matplatsen ger en ljus och inbjudande atmosfär med generöst ljusinsläpp från stora fönster som är dekorerade med frostfilm. Här kan du njuta av ett vackert parkettgolv och en stilfull tapetfondvägg. Köket är modernt och praktiskt med ljusa skåpluckor, gott om arbetsyta och en uppsättning av högkvalitativa vitvaror.

En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den stora terrass balkongen som erbjuder morgon-/eftermiddagsol och en perfekt plats att koppla av och njuta av utomhuslivet. Här kan du skapa din egen oas med utemöbler och dekorationer.

Från denna lägenhet har du enastående bekvämlighet inom räckhåll. Med gångavstånd till Kista Galleria, tunnelbanan, busshållplatsen och flygbussarna är du aldrig långt ifrån shopping, kommunikationer och underhållning. Tåget tar dig snabbt till Stockholms Central på endast ca 17 minuter, medan Barkarby handelsplats och ICAMaxi når du på ca 10 minuter med bil. Dessutom finns förskolor, lekplatser och andra bekvämligheter inom närheten. För de som älskar att utforska naturen finns Järvas vandringsområde bara ett stenkast bort, där du kan njuta av motionsspår, utegym och grillplatser. Och med kommande utbyggnader av tunnelbana och tvärbana blir det ännu enklare att resa till och från området.

Varmt välkomna till Ringstedsgatan 4, önskar Ender Karaman på Mäklarhuset.


Boarea
56 kvm
Avgift
3 965 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-10-03

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Ringstedsgatan såldes av oss 2023-10-03. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Ringstedsgatan.

Boka värdering

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.