Sibeliusgången 28, 12 Tr / Akalla / Kista / Stockholm

Högst upp i huset finner du denna perfekta 2:a som är omgjord till en 3:a!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
2 232 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
12 av 12 (Hiss finns)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sibeliusgången såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Sibeliusgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Akalla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På tolfte våningen hittar du denna fantastiska gavel lägenhet med fönster i flera väderstreck. Såväl soluppgång som solnedgång kan ses nästan hela året, tack vare den milsvida utsikten och en fri horisont! Från köket når du den inglasade balkongen som har en fantastisk utsikt med många soltimmar per dag. Lägenheten är från början en tvåa på 60kvm som nu har gjorts om till en trea. Föreningen är riktigt bra därav den extremt LÅGA AVGIFTEN. Här bor du mitt i hjärtat av Akalla med närhet till, T-banan(50 meter från porten), Bussar, matbutiker, restauranger, skolor, och förskolor. Akalla By är bara en promenad bort. Barkarbystaden når du enkelt med cykel eller en lite längre promenad. Kistagallerian når du med T-Banan på 3min.

Vid intresse kontakta mäklaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration