Sveaborgsgatan 11

Sveaborgsgatan 11

Slutpris

1 700 000 kr


Akalla— Kista— Stockholm

Sveaborgsgatan 11


Slutpris
1 700 000 kr

Akalla— Kista— Stockholm

Accepterat pris!!! Välplanerad 2:a med nyproduktions-känsla där EL ingår samt INGLASAD BALKONG!

Accepterat pris!!!

Välplanerad 2:a med nyproduktions-känsla där EL ingår samt INGLASAD BALKONG!

-Bli den första som flyttar in
-El ingår i avgiften
-Nyproducerad

Nu har du möjligheten att bli den första som vrider om nyckeln! Här har du chansen att förvärva den perfekta bostaden som disponeras över 2 rum och kök där allting är helt nytt samt där el ingår i avgiften. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och ett vacker parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Stort badrum som är helkaklat samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare och golvvärme.
Social yta med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Modernt och fullutrustat kök med gott om förvaring. Generöst sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i garderob.

Bostaden är belägen i ett perfekt område med närhet till det mesta du behöver. Ca en minut bort har du Akalla centrum som erbjuder restauranger, matbutiker, service, pubar och goda kommunikationer som buss och tunnelbana.
Fotbollsplan samt badhus har du ett stenkast bort. I närheten har du det gröna Järvafältet också som erbjuder härliga promenadstråkar. Barkarby handelsplats ligger endast 6 minuter bort med buss från Akalla centrum. Kista nås på ca 3 minuter med tunnelbanans blå linje samt endast 20 minuter in till City.

I Brf Sveaborg 2 i Stockholm bor du i en stabil förening med ekonomi samt en väldigt aktiv förening med goda tillgångar. Gårdarna är välskötta där det finns fina planteringar samt härlig grillplats och lekytor för barnen.

En bostad som måste upplevas på plats!
Varmt välkomna på visning!


Boarea
52.8 kvm
Avgift
4 197 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
0 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Sveaborgsgatan såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Sveaborgsgatan.

Boka värdering

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.