Prästhagsvägen 11, 2tr

Prästhagsvägen 11, 2tr

Slutpris

850 000 kr


Strandvägsområdet— Kungsängen— Upplands-Bro

Prästhagsvägen 11, 2tr


Slutpris
850 000 kr

Strandvägsområdet— Kungsängen— Upplands-Bro

Väldisponerad 1:a med närhet till Mälaren och Centrum!

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TIILL KVARN! Ring för visning! Söker du efter ett väldisponerat boende med närhet till centrum och natur? då har du hittat rätt! På trevliga Prästhagsvägen 11 två trappor upp finner du denna charmiga 1:a om 21 m² med en glimt av Mälaren, lättmöblerad bostad där du får plats med såväl matplats som säng och soffa, golvvärme i samtliga rum. Trevlig kokvrå där det finns gott om förvaring och bra med arbetsyta, stilfullt helkaklat duschrum. Mysig Loftgång där du lätt kan ställa ditt utemöbler och skymta Mälarens glimrande vatten. Föreningen har en gemensam gård där boende kan disponera och ha trevliga sammanställningar. Tillhörande förråd finns och gemensam tvättstuga samt parkering för låg peng.Gångavstånd till natur, bad och centrum med allmän service, pendeltåg och bussar.

Brf Strandhagen - föreningen ligger vid Mälaren och med sin närhet till natur och centrum blir det bekvämligt att bosätta sig här, fin grön gård som får disponeras av dom boende med grillplats och yta för ett större sällskap. Parkeringsplats med låg avgift finns alldeles vid byggnaden, motorvägen ligger runt hörnet samt når du kommunikationen med pendeltåg och bussar på 5 minuters avstånd.
Lägenheten är belägen vid Strandvägsområdet med gångavstånd till både pendeltågstrafiken som tar dig in till Stockholm City på ca 25 minuter(kvartstrafik) och Kungsängen Centrum där det finns gott om affärer och restauranger, runt hörnet ligger Mälaren där det finns en fin badplats och båtklubb. I området finns också bra utbud av förskolor/skolor, idrottsanläggningar, gym och elljusspår.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information. I kommunen finns tre högklassiga golfbanor, båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis- och pingishus, idrottsplatser, ridhus och mycket annat. Tillträde enligt överenskommelse.

Perfekta bostaden för dig som söker ett första boende eller studerar med låg avgift och bekväma avstånd till både centrum och motorväg.

Varmt välkomna att höra av er till mig för en privat visning!


Boarea
21 kvm
Avgift
3 300 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Prästhagsvägen såldes av oss 2021-02-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Prästhagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.