Enbärsvägen 5, bv / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Marklägenhet med trevlig uteplats i sydväst!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 470 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enbärsvägen såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Enbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen är en trevlig 3:a om 84 m² på markplan till salu på Enbärsvägen!
Lägenheten som är genomgående ljus har en genomtänkt planlösning samt utgång till en insynsfri trallbelagd uteplats i fritt sydvästläge.
Det givna samlingspunkten är det trevliga köket med gott om sittplats för såväl familj som middagsgäster. Köket har vita skåpluckor och rostfria vitvaror och är öppet mot vardagsrummet. Två trevliga sovrum som båda har ingång till förråd/klädkammare. Den välkomnande hallen med det praktiska stengolvet har ingång till ett bra förråd, ytterligare ett förråd finns utanför lägenheten. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare samt har golvvärme och spotlights i taket. Det finns även en helkaklad gäst-wc, även denna med spotlights i taket. Uppskattat område med närhet till bl.a. idrottsanläggning, buss, parkering, förskola, skola, livsmedelsbutik och Lillsjön med bad samt fina promenadstråk. Trivsam förening där det senaste åren förekommit en avgiftsfri månad/år. Läs gärna mer på föreningens informativa hemsida: http://www.brfkungstibble.se/.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration