Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Enbärsvägen 5, bv

Marklägenhet med trevlig uteplats i sydväst!

Äntligen är en trevlig 3:a om 84 m² på markplan till salu på Enbärsvägen!
Lägenheten som är genomgående ljus har en genomtänkt planlösning samt utgång till en insynsfri trallbelagd uteplats i fritt sydvästläge.
Det givna samlingspunkten är det trevliga köket med gott om sittplats för såväl familj som middagsgäster. Köket har vita skåpluckor och rostfria vitvaror och är öppet mot vardagsrummet. Två trevliga sovrum som båda har ingång till förråd/klädkammare. Den välkomnande hallen med det praktiska stengolvet har ingång till ett bra förråd, ytterligare ett förråd finns utanför lägenheten. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare samt har golvvärme och spotlights i taket. Det finns även en helkaklad gäst-wc, även denna med spotlights i taket. Uppskattat område med närhet till bl.a. idrottsanläggning, buss, parkering, förskola, skola, livsmedelsbutik och Lillsjön med bad samt fina promenadstråk. Trivsam förening där det senaste åren förekommit en avgiftsfri månad/år. Läs gärna mer på föreningens informativa hemsida: http://www.brfkungstibble.se/.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Enbärsvägen 5, bv
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 84 kvm
Avgift: 5 470 kr/mån
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Enbärsvägen