Etsarvägen 9

Etsarvägen 9

Slutpris

4 750 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Etsarvägen 9


Slutpris
4 750 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Välskött hus i populära kvarter!

Välskött och uppdaterat hus i populära Brunna! Här finns det mesta man kan önska sig, t.ex. braskamin, spabad, larm, stort socialt kök med hög standard, påkostade ytskikt som t.ex. Versacetapeter, vackert klinkergolv med golvvärme i hall samt kök, inredd walk-in-closet och två kaklade badrum varav det ena med golvvärme och spotlights i taket och det andra med badkar och takfönster. Idag finns tre bra sovrum men kan bli fyra sovrum igen. Huset erbjuder två ordentliga altaner varav den ena byggd 2019 samt balkong, garage- och förrådsbyggnad med nyare plåttak samt en asfalterad uppfart. Husets panel är utbytt och ommålad, likaså är husets tak ommålat precis som den vita putsen samt flertalet fönster är utbytta. Kort och gott, ett hus i bra skick! Friköpt trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, häckar och staket. En idyll för barnfamiljen och granne med lekplats på innergård samt gång- och cykelvägar till bl.a. förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till busshållplats, stormarknader, golfklubb, svampskog, motionsspår och bad i Mälaren. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Tillträde enligt ö.k. Bokad visning så se till att Ni anmäler Er - varmt välkomna!


Boarea
143 kvm
Driftkostnad
37 575 kr/år
Tomtarea
407 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-01-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.