Femstenavägen 3, 3 tr / Brunna Park - Framtidens område! / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

Ny 1:a med balkong om 8 m²!

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 839 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park - Framtidens område! är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillträde den 15 januari 2018. Lägenheten säljs på ritning fram till dess.
Välkommen till en helt ny 1:a med en underbart stor balkong om 8 m² mot gården. Lägenheten ligger i det högsta planet vad gäller föreningens 1:or, plan 4 av 6. Stort allrum med plats för både soffgrupp, matplats och sänghörna (alkov), här finns även det fina köket med utgång till balkongen. Hallen har ett praktiskt klinkergolv och möjlighet att hänga av sig ytterkläder. Det läckra helkaklade badrummet är rymligt med dusch, vägghängd wc, ledspotlights i taket, tvättmaskin och torktumlare. Garage, cykelförråd, barnvagnsförråd och lägenhetens tillhörande förråd finns i huset källare. Det finns även p-platser utanför huset. "Granne" med den nya Lidl-butiken och det nya köpcentrumet som redan växer fram. Vacker natur och sjöar finns på gång/cykelavstånd. Ett underbart område med blandad bebyggelse! Bussförbindelser mot Kungsängen centrum med kvartstrafik mot Stockholm och Bålsta. Resan till Stockholm central tar ca 27 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration