Femstenavägen 11, entréplan / Norrboda / Kungsängen / Upplands-Bro

Toppmodern 3:a med uteplats i väster!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
71,7 kvm
Avgift
3 881 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Yteffektiv och toppmodern 3:a om ca. 72 m² med stor uteplats i perfekt västerläge! Hall med snyggt klinkergolv, vitt och modernt kök från Marbodal, mycket fint helkaklat duschrum med infällda ledspotlights, golvvärme, vattenfallsdusch och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, två mysiga sovrum med 3 st. resp. 2 st. garderober. Bostaden ligger alldeles intill den nya handelsplatsen som växer fram i området samt har gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Är intresset golf, ridning, båtåkning, svampplockning, friluftsliv eller skridskoåkning finns fina möjligheter för det i kommunen. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel erbjuds buss från området till Kungsängen centrum där pendeltåg mot Stockholm och Bålsta trafikerar. Resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och tågen går i kvartstrafik. Förråd finns till varje lägenhet, cykelförråd finns. Matbutik finns runt hörnet. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration