Hallonvägen 64, entréplan / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Genomgående ljus och fin lägenhet på gaveln med uteplats i väster

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 401 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hallonvägen såldes av oss 2018-01-23. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hallonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående ljus och fin 2:a på markplan med bra solläge på uteplatsen. Lägenheten är genomgående ljust målad och har fina golv, nya parkettgolv i sovrum och kök. Köket har ljusa skåpluckor och plats för matbord intill fönster. Vardagsrummet har ljust målade väggar och parkettgolv -utgång till uteplats med trall i västerläge. Sovrummet har plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare. Badrum med badkar och tvättmaskin. Tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, natur, idrottsanläggning och livsmedelsbutiker. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Snabbt tillträde möjligt. Stabil HSB förening med låga avgifter, billig parkering och genomfört stambyte via re-lining. Varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration