Hjortronvägen 59, 1 tr / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Gavellägenhet i bra läge med renoverat kök!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 210 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen såldes av oss 2017-09-04. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjortronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för visning 076 8771530 ! Välkommen till en trevlig 3:a på andra våningen i populära brf Tibble. Lägenheten är en gavellägenhet med ett bra läge i området. Köket är ljust med gott om arbetsyta och har matplats för 6-8 personer. Vardagsrum med vacker originalparkett leder ut till en balkong med bra solläge. Ljust badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, tvättmaskin. Två bra sovrum med garderober. Kort promenad till matbutik, buss och närhet till naturområde vid Lillsjön. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration