Hjortronvägen 71, 2 tr / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Modern 2:a där det bara är att flytta in!

Slutpris
1 725 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 424 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen såldes av oss 2017-10-24. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjortronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för visning 0768771530. Nu finns det en ytterst fin 2:a högst upp i huset på Hjortronvägen 71. Hela bostaden genomsyras av smakfulla materialval och en modern, hemtrevlig känsla. Köket är ljust och totalrenoverades 2016 med ljusa högblanka skåpluckor, mörk laminatbänk och moderna vitvaror. Badrummet är helkaklat med mörkt klinkergolv och kaklade väggar i vitt, tvättmaskin med arbetsbänk och väggskåp. Sovrummet har plats för dubbelsäng och gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet är ljust med utgång till balkong med trätrall på golv. Hallen har även den gott om förvaring bakom spegeldörrar och ett praktiskt klinkergolv. Tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, natur, idrottsanläggning och livsmedelsbutiker. Bra bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Stabil HSB förening.
Inre reparationsfond om 4459 kr för köparen att disponera.
Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration