Hjortronvägen 33, 2 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

Sovalkov och fransk balkong!

Slutpris
1 320 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 378 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen såldes av oss 2018-10-08. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjortronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NYTT PRIS NY VISNING!
Välkommen till en etta om hela 45kvm på andra våningen! Ljus och trevlig lägenhet med en praktisk sovalkov som får lägenheten att kännas ännu större. Bostaden är belägen på hörnan högst upp i byggnaden på tredje våningen, med en fransk balkong i öst! Trevligt ljust kök med blåvitt tema och bra förvaringsutrymmen. I badrummet kan tvättmaskin och torktumlare installeras om så önskas. Över 9.000kr i den inre reparationsfonden som kan användas för rusta upp lägenheten!

Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område nära Lillsjön med badplats, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutiker, busshållplats, skola, förskola och inte minst den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, tågresan tar ca. 27 minuter.

Mycket populär och välskött HSB-förening med otroligt låga 1411kr/kvm i belåning! (2017)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration