Kornettstigen 3, 2 tr / Södra Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Stilfullt renoverad 4:a i Södra Brunna!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 671 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kornettstigen såldes av oss 2020-09-04. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kornettstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Topprenoverad fyrarummare! Lägenheten är genomgående ljus och alla rum har ny ekparkett. Stor rymlig hall med ingång till stor klädkammare där det finns gott om förvaringsmöjligheter. Nyrenoverat kök med väldigt fina materialval och gott om arbetsyta för matlagning. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Från köket är det öppen planlösning mot en stor matplats och ljust vardagsrum. Balkongen når du från vardagsrummet, där du får plast med både matplats och lounge möbel. Lägenheten har tre ljusa, lättmöblerade sovrum. Det finns ett större badrum som är utrustat med både dusch och tvättmaskin och en lite mindre gästtoalett, båda är nyrenoverade. Lugnt område med naturen i direkt närhet. I Brunna finns det både förskolor och skolor. Gångavstånd till buss som går med täta förbindelser till Kungsängen Centrum, där du tar dig till Stockholms City med pendel på ca 25 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Brunna

Brunna är ett mycket uppskattat område för barnfamiljen. Gång- och cykelvägar samt naturen runt knuten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.