Melofonstigen 8, 3 tr / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

3:a med kanonläge i området !

Slutpris
2 055 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 873 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-10-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Melofonstigen såldes av oss 2016-10-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Melofonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga 3:a med mycket fint läge i södra Brunna!

Stor balkong i västerläge mot skogsparti. Du välkomnas av en rejäl hall med gott om förvaringsmöjligheter och i anslutning till hallen finns två st separata klädkammare, varav ett idag används som kontor. Rymligt badrum med badkar och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ljust kök med vita luckor, laminatgolv, kyl, frys, diskmaskin och fläkt från 2016. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor balkong med härligt västerläge mot skogsparti. Balkongen har eluttag. Två sovrum i bra storlek, varav ett är renoverat 2016. Hela lägenheten ger ett mycket välkomnade intryck. Närhet till parkering och naturen runt knuten. Goda bussförbindelser mot Kungsängen centrum. Förskola och skola i området. Stabil och välskött förening med god ekonomi.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 481 kr.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration