Melofonstigen 6, bv / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Synnerligen tilltalande 2:a med mysig uteplats!

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
66,5 kvm
Avgift
3 835 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-01-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Melofonstigen såldes av oss 2017-01-12. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Melofonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Synnerligen tilltalande lägenhet i markplan på populär adress! Denna stiliga 2:a om ca. 67 m² är rakt igenom uppdaterad 2014 med vacker enhetlig ekparkett, bredspacklade vita väggar och fondtapeter samt fondvägg av träpanel som vackert bryter av, infällda spotlights i taket, praktiskt klinkergolv i hall, vitt modernt kök med rostfria vitvaror, nya innerdörrar, nylagd träaltan m.m. Bilderna talar för sig själva! Det helkaklade badrummet är från 2006 men fortfarande mycket fräscht och smakfullt. Här finns nya inventarier från 2016 såsom kommod, spegelskåp, överskåp och avlastningsbänk samt tvättmaskin från 2014. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Från vardagsrummet nås den fina träaltanen med morgonsol, här finns också en gräsplätt som omgärdas av buskar. I anslutning till det mysiga sovrummet finns en superfin walk-in-closet. Ett stort vindsförråd om ca. 6 m² tillhör lägenheten och i direkt närhet finns tvättstuga, lekplats och parkeringsplats. Välskött förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd ligger idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och busshållplats till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min. Tillträde enligt överenskommelse. BÖR SES - varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 500 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration