Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Brunna / Melofonstigen 6, bv

Synnerligen tilltalande 2:a med mysig uteplats!

Synnerligen tilltalande lägenhet i markplan på populär adress! Denna stiliga 2:a om ca. 67 m² är rakt igenom uppdaterad 2014 med vacker enhetlig ekparkett, bredspacklade vita väggar och fondtapeter samt fondvägg av träpanel som vackert bryter av, infällda spotlights i taket, praktiskt klinkergolv i hall, vitt modernt kök med rostfria vitvaror, nya innerdörrar, nylagd träaltan m.m. Bilderna talar för sig själva! Det helkaklade badrummet är från 2006 men fortfarande mycket fräscht och smakfullt. Här finns nya inventarier från 2016 såsom kommod, spegelskåp, överskåp och avlastningsbänk samt tvättmaskin från 2014. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ljus och rymd. Från vardagsrummet nås den fina träaltanen med morgonsol, här finns också en gräsplätt som omgärdas av buskar. I anslutning till det mysiga sovrummet finns en superfin walk-in-closet. Ett stort vindsförråd om ca. 6 m² tillhör lägenheten och i direkt närhet finns tvättstuga, lekplats och parkeringsplats. Välskött förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd ligger idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och busshållplats till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min. Tillträde enligt överenskommelse. BÖR SES - varmt välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 4 500 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Brunna
Melofonstigen 6, bv
Slutpris: 1 995 000 kr
Boarea: 66,5 kvm
Avgift: 3 835 kr/mån
Driftkostnad: 225 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Melofonstigen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.