Rönnbärsvägen 37, 2 tr / Tibble / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Bra, bättre, Rönnbärsvägen 37, 2 tr!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 210 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rönnbärsvägen såldes av oss 2017-09-04. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Rönnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

PASS PÅ - PRISSÄNKT! FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! VISNING SÖNDAG 3/9 KL. 15:30-16:00 - VÄLKOMMEN!
Tänk Dig att bara behöva ta med Dig Dina möbler, bestämma var de ska stå och sedan är Du inflyttad och klar. Jag kan lova att Du kan släppa allt vad renovering heter och tankar på att gjorda val inte skulle vara smakfulla. Denna 3:a, som idag tjänar utmärkt som en 4:a, är en riktig pärla. Med en genomtänkt planlösning inryms 3 bra sovrum och fortfarande har vardagsrummet plats för den stora soffan. Det superfina helkaklade badrummet (2017), den fräscha renoverade wc:n (2017), näst intill alla förbättrade ytskikt (2016-2017) och det ljusa moderna köket (2013) skapar en perfekt harmoni och ett habegär. Utöver all fin renovering har lägenheten också en säkerhetsdörr installerad 2016, balkong med kvällssol och ny elcentral med jordfelsbrytare m.m. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till Lillsjön, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutiker och inte minst den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ses!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration