Sök Meny
Såld

UPPLANDS-BRO / Kungsängen - Tibble / Rönnbärsvägen 37, 2 tr

Bra, bättre, Rönnbärsvägen 37, 2 tr!

PASS PÅ - PRISSÄNKT! FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN! VISNING SÖNDAG 3/9 KL. 15:30-16:00 - VÄLKOMMEN!
Tänk Dig att bara behöva ta med Dig Dina möbler, bestämma var de ska stå och sedan är Du inflyttad och klar. Jag kan lova att Du kan släppa allt vad renovering heter och tankar på att gjorda val inte skulle vara smakfulla. Denna 3:a, som idag tjänar utmärkt som en 4:a, är en riktig pärla. Med en genomtänkt planlösning inryms 3 bra sovrum och fortfarande har vardagsrummet plats för den stora soffan. Det superfina helkaklade badrummet (2017), den fräscha renoverade wc:n (2017), näst intill alla förbättrade ytskikt (2016-2017) och det ljusa moderna köket (2013) skapar en perfekt harmoni och ett habegär. Utöver all fin renovering har lägenheten också en säkerhetsdörr installerad 2016, balkong med kvällssol och ny elcentral med jordfelsbrytare m.m. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Mycket uppskattat område med närhet till Lillsjön, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutiker och inte minst den nya handelsplatsen Brunna Park. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 27 minuter. Tillträde enligt överenskommelse. Vi ses!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 1 415 kr.

Sponsrade länkar
UPPLANDS-BRO / Kungsängen / Tibble
Rönnbärsvägen 37, 2 tr
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 84 kvm
Avgift: 4 210 kr/mån
Driftkostnad: 275 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Rönnbärsvägen