Sidenvägen 5 / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Grändvilla i mycket bra skick på mysig gata!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
134/11 kvm
Driftkostnad
29 035 kr/år
Tomtarea
222 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Sidenvägen såldes av oss 2017-11-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Sidenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin grändvilla om 145 m² (134 + 11) på mysig adress i populära Brunna! Huset har ett nytt tak med betongpannor, papp och läkt 2015, isolerglasfönster på övervåningen 2013, varmvattenberedare 2011, luftvärmepump 2007, mekanisk frånluft, braskamin med inbyggd fläkt 2008, träpanel på södersidan utbytt 2015, träpanel ommålad 2015 och indraget fiber 2014. Detta hus är ett av få i området som har ett utbyggt burspråk i köket vilket ger en härlig karaktär och möjlighet till matplats för 8-10 personer.

Hall med klinker och golvvärme, fin helkaklad wc med golvvärme, två duschutrymmen - ett i anslutning till en fräsch helkaklad tvättstuga från 2011 och ett fint helkaklat badrum på övervåningen, flertalet rum med spotlights i taket samt ett ljust och fint kök. Entrésida med vacker marksten och trädgårdssida med stor altan, delvis under tak, i rakt söderläge. Stort förråd, golvbelagt vindsutrymme och garage i länga med fjärrstyrd port. Plats för parkering finns även vid husets entré.

En idyll för barnfamiljen och granne med lekplats samt gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Nära bad i Mälaren (Stigstorp) och i Lillsjön. Vacker natur och närhet till busshållplats, stormarknad, golfklubb, svampskog, motionsspår och bad i Mälaren. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. SL kommer i december att utöka avgångarna på busslinje 559 (som går mellan Textilvägen-Kungsängen) med 70% fler avgångar per dygn. I praktiken betyder det bl.a. 15 min trafik under hela trafikdygnet (med anslutning till samtliga tågavgångar från Kungsängens station hela kvällen). Huset är besiktigat och energideklarerat - se pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse. Se Youtubefilm om Sidenvägen 5 längre ner! Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration