Skolvägen 17 / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Styckningsbar tomt nära Centrum med enorm potential!

Slutpris
4 360 000 kr
Boarea/biarea
175/81 kvm
Tomtarea
1 554 kvm
Såld
2020-08-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Skolvägen såldes av oss 2020-08-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Skolvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ypperlig chans att förvärva ett hus, men framförallt en styckningsbar tomt nära Kungsängens Centrum! Huset är i behov av totalrenovering, men den stora tomten om 1554 m² har enorm potential, oavsett om man vill renovera eller riva och bygga nytt. Nämnvärt är att man vid nybyggnation är befriad från fastighetsskatten på nybyggda hus i 15 år.

Huset är fördelat på 2 plan samt källare med garage. Både entréplan och övervåningen är försedda med kök då de har fungerat som två olika boenden.
Tomten ligger i närheten av likväl Centrum som pendeltågsstation, skolor, förskolor och grönområden. Tågresan in till Stockholm City tar ca 27 minuter.

Byggrätten är 1/5-del av tomtarean, och avstånd mellan tomtgräns och huvudbyggnad måste vara minst 4,5 meter.

Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till fastigheten.
Om ny fastighet bildas är anslutningsavgift för V/A 113 350 kr med dagens taxa enl. Upplands-Bro kommun.
Anslutningsavgift för el till ny fastighet, 36 250 kr via E-ON.
Valfri husleverantör.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Kungsängen centrum

I Kungsängen centrum kan du gå till det mesta. Här finns service och restauranger, Mälarens vatten med bad och båtklubb samt goda kommunikationer till Stockholm och Bålsta. Många bostäder i centrum har vacker utsikt mot Mälarens vatten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.