Tallrisvägen 8

Tallrisvägen 8

Slutpris

2 600 000 kr


Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Tallrisvägen 8


Slutpris
2 600 000 kr

Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Hänförande utsikt – ingen insyn!

Varmt välkommen till en extraordinär 2:a med oslagbar och oinskränkt sjöutsikt över Mälaren! Denna 2:a om 59 m² ligger i första huset på Tallrisvägen som är närmast centrum. Detta ger en kort promenad till de dagliga inköpen och en kort promenad till pendeltåget. Stort inglasat uterum om 14 m² med söderläge -panoramavy över Mälaren. Vacker trätrall på golv i uterummet gör det trivsamt om fötterna oavsett årstid. Från uterummet avnjuter man årstiderna, vackra vinterdagar såväl som dagar då båtar seglar stillsamt förbi. Köket, vardagsrummet och matplatsen är i öppen planlösning och har en praktisk portabel köksö med en fantastisk utsikt -matlagningen blir en fröjd. Köket från Vedum har ljusa skåpluckor och mosaik ovan arbetsbänken i laminat samt moderna vitvaror. Duschrummet är helkaklat med mörkt klinkergolv(golvvärme) och ljust kaklade väggar. Vikbara duschdörrar av glas(plats för badkar om så önskas), handfat, badrumsskåp med spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk med överskåp. Rymligt sovrum med sjöutsikt och ingång till klädkammare/möjligt arbetsrum. Entréhall med flertalet garderober. Lägenheten har genomgående ljusa väggar samt ekparkettgolv. Ett stenkast till centrum med affärer, restauranger, matbutiker, buss och 15 min pendeltågtrafik till T-centralen där resan tar ca. 27 min. Även nära till bad- och båtplats i Mälaren. P-plats i garage i samma hus och som bekvämt nås med hissen. En mycket välskött förening med god ekonomi. Välkomna på visning, Ni kommer inte att bli besvikna utan vilja stanna kvar!


Boarea
59 kvm
Avgift
2 658 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Såld
2018-10-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.