Torget 5B, 2 tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Hörntrea i centrala Kungsängen med Mälarutsikt!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
74,5 kvm
Avgift
5 948 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Torget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1.795.000/BUD! RING FÖR VISNING!

Välkommen till en hörntrea i centrala Kungsängen! 74.5 kvm stor lägenhet, stambyte med mycket bra standard på badrummet gjort 2012. Balkong och sovrumsfönster med fin Mälarutsikt. Pendeltåg och buss inom 2 minuters promenad. Restauranger och livsmedelsbutiker just utanför dörren. Två förråd medföljer lägenheten, tvättstuga finns i föreningen. Säkerhetsdörr monterad.

Från lägenheten når du genom en kort promenad centrum med matbutiker, apotek, allmänservice, buss och pendeltåg samt prisbelönat kulturhus med filmvisning, bibliotek, konst och diverse aktiviteter för såväl barn som senior. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplatser på bl.a. Gröna udden samt vid Ryssgraven. Fina naturområden på cykelavstånd med gott om svamp och bär samt flertalet båtklubbar. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m.

Mycket låg belåning med 4.861kr/m². Välskött och uppskattad HSB-förening. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration