Torget 9, 5tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

3:a om 75 kvm på vån 6 med Mälarutsikt!

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
74,9 kvm
Avgift
4 476 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget såldes av oss 2019-02-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Torget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hörnlägenhet i centrala Kungsängen, 3 rok på 6:e våningen med Mälarutsikt! Ett par minuters promenad till allt man behöver, Kungsängens Centrum med livsmedelsbutiker samt nära till pendeltåg och kommunikation från Kungsängen Station. Hiss finns i byggnad, mycket lugnt och uppskattat område och en välskött HSB-förening med bra sammanhållning.

Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Stambytt, helrenoverat badrum som färdigställdes våren 2017. Tillhörande förråd på vinden och rejäl tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd i källaren. Inglasad balkong, våning 6 i huset som blir våning 7 på balkongsidan tack vare suterräng, nya 3-glasfönster/balkongdörrar! Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb samt fina friluftsområden. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Möjlighet till snabbt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration