Torget 5A, entréplan / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

2:a om 63 kvm med nytt kök och badrum!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 972 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Torget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig 2:a med ljusinsläpp från två håll! Nytt kök med med stilren ekbänkskiva, induktionshäll samt gott om arbetsyta. Stambytt badrum med bra standard, helkaklat med golvvärme och tvättmaskin. Balkong och i sydöst. Pendeltåg och buss inom 2 minuters promenad. Restauranger och livsmedelsbutiker just utanför dörren. Två förråd medföljer lägenheten, tvättstuga finns i föreningen. Parkeringsplats finns!

Från lägenheten når du genom en kort promenad centrum med matbutiker, apotek, allmänservice, buss och pendeltåg samt prisbelönat kulturhus med filmvisning, bibliotek, konst och diverse aktiviteter för såväl barn som senior. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplatser på bl.a. Gröna udden samt vid Ryssgraven. Fina naturområden på cykelavstånd med gott om svamp och bär samt flertalet båtklubbar. Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, travbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m.

Låg belåning med 4.861kr/m². Välskött och uppskattad HSB-förening. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration