Torget 9

Torget 9


Kungsängens centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Torget 9Kungsängens centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Torget 9

Hemtrevlig gavel 3a i populär förening med ca 1 minuts gångavstånd till Kungsängens station och centrum! Bra planerad lägenhet som har totalrenoverats 2019 med nya ytskikt och kök, helkaklat badrum från 2017 (stambytt) med möjlighet till tvättmaskin (fördraget med el och vatten), 2 fullstora sovrum, fint kök med vitvaror från 2019, rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter och ett stort förråd på vinden. Härlig mälarutsikt från balkongen samt vy över torget från kök och sovrum.

Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. I direkt närhet till Kungsängens-centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg som går med kvartstrafik till Stockholm City.

På vinden finns förråd och i källaren tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd. Stabil och uppskattad förening med god ekonomi och endast 4.395kr i belåning/kvm. (2022)

Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb.


Boarea
74.9 kvm
Avgift
5 165 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-01-29

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Torget såldes av oss 2024-01-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Torget.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad