Trombonstigen 3, bv / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Snyggt renoverad 3:a i markplan!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 507 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2017-11-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Riktigt snyggt renoverad och stilsäker 3:a om 81 m² i markplan! Stor och ljus hall, modernt och snyggt IKEA kök från 2015, superfint helkaklat badrum från 2015 med hörnbubbelbadkar, två fina sovrum och fint vardagsrum samt en rejäl klädkammare. Mysig altan med trätrall under tak i västerläge med kvällssol. Det finns ett tillhörande vindsförråd, barnvagnsförråd i entréplan, tvättstuga och lekplats i området och nära till parkeringsplats. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 4 400 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration