Trombonstigen 16, bv / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Fräsch 2:a med uteplats i låghus!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
65,5 kvm
Avgift
3 922 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket fin 2:a om ca. 66 m² i låghus mot skog! Skön uteplats under tak med trätrall och staket uppförd 2018. Väl tilltagen och ljus hall med dubbla skjutgarderober. Fint helkaklat duschrum, här finns en tvättmaskin. Trevligt kök med ordentlig matplats och det rejäla vardagsrummet intill ger fina sociala ytor. Mysigt sovrum med fönster mot skogen. Genomgående ekparkettgolv 2016, även nya lister, socklar och väggytskikt 2016. Föreningen har bytt fönster och altan-/balkongdörrar 2018. Lägenheten har ett tillhörande vindsförråd om ca. 4-5 m². På bekvämt avstånd finns parkering, idrottsplats, skola, förskola, stormarknader, golfbana och buss till Kungsängen centrum. För dig som gillar motionsspår och längdskidåkning eller bara naturen finns Gröna dalen strax intill. Kvartstrafik med pendeltåget från Kungsängens station till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. Tillträde enligt överenskommelse. Nästan 12 000 kr i den inre rep.fonden! Vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration