Sök Meny
Såld

Lidingö - Dalénum / Agavägen 78, 1 tr

Nyproducerad 5:a med stor balkong i väster!

Välkommen till en ljus och optimalt planerad 5:a! Lägenheten är just nu under produktion och tillträde är möjlighet fr.o.m april 2017. Genomgående lägenhet med separat sovrumsdel. Möjlig fyra med generösa sällskapsytor.

I den välkomnande entrén finns gott om förvaring. Fyra bra sovrum, stort vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning med utgång till den härliga balkongen. Stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare, samt gäst-WC med toalett och dusch. Lägenheten ligger på 1 trappa med västerläge. Ingen direkt sjöutsikt med dock närheten till vattnet.

Lägenheten erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss.

Då lägenheten är under produktion är visning ej möjlig. Lägenheten köps på ritning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Tillträde april 2017.
Definitivt tillträde meddelas senast 3 månader innan tillträdet.

För mer info ang inredningsval se bifogad pdf-fil under fakta-fliken.
Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad.

Sponsrade länkar
Lidingö / Dalénum
Agavägen 78, 1 tr
Slutpris: 6 500 000 kr
Boarea: 105 kvm
Avgift: 5 695 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: 1
Såld: 2017-01-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Lidingö / Agavägen

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.