Agavägen 78, 1 tr / Dalénum / Lidingö / Nyproduktion

Nyproducerad 5:a med stor balkong i väster!

Slutpris
6 500 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 695 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Agavägen såldes av oss 2017-01-19. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Agavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalénum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och optimalt planerad 5:a! Lägenheten är just nu under produktion och tillträde är möjlighet fr.o.m april 2017. Genomgående lägenhet med separat sovrumsdel. Möjlig fyra med generösa sällskapsytor.

I den välkomnande entrén finns gott om förvaring. Fyra bra sovrum, stort vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning med utgång till den härliga balkongen. Stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare, samt gäst-WC med toalett och dusch. Lägenheten ligger på 1 trappa med västerläge. Ingen direkt sjöutsikt med dock närheten till vattnet.

Lägenheten erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss.

Då lägenheten är under produktion är visning ej möjlig. Lägenheten köps på ritning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Tillträde april 2017.
Definitivt tillträde meddelas senast 3 månader innan tillträdet.

För mer info ang inredningsval se bifogad pdf-fil under fakta-fliken.
Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration