Agavägen 76 / Lidingö / Nyproduktion

Nyproducerad trea med härlig balkong i söderläge med sjöutsikt!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 578 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2017-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Agavägen såldes av oss 2017-02-21. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Agavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lidingö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad nyproducerad trea på 3 tr med härlig balkong i söderläge med sjöutsikt. Den är just nu under produktion och tillträde är möjligt fr.o.m. 9 mars 2017.

Härlig balkong om 9kvm i söderläge med sjöutsikt. Lägenheten är genomgående med bardisk mellan kök och vardagsrum. Välkomnande entré, två sovrum, stort vardagsrum och kök i en halvöppen planlösning med utgång till den härliga balkongen i söderläge. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. God förvaring. Lägenheten ligger på 3 tr.

Agavägen erbjuder ett perfekt boende för dig som vill höra vågskvalp och susande trädkronor när du öppnar balkongdörren, samtidigt som du snabbt och smidigt kan ta dig in till Stockholms city eller Lidingö centrum. Det finns bra kommunikationer in till city, här kan du välja mellan båt, tåg eller buss.
Lägenheten köps på ritning. Kontakta fastighetsmäklaren för mer information. Tillträde 9 mars 2017.

Bilder som finns är tagna från visningslägenheten och inte denna bostad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration