Bodalsvägen 2 A, vån 2

Bodalsvägen 2 A, vån 2

Slutpris

2 500 000 kr


Baggeby— Lidingö

Bodalsvägen 2 A, vån 2


Slutpris
2 500 000 kr

Baggeby— Lidingö

Fri uthyrning och juridisk person godkänns!

** FRI UTHYRNING **
** JURIDISK PERSON GODKÄNNS SOM KÖPARE**

Stilren 1:a i öppen planlösning med kök. Plats för soffgrupp, matplats för 2-4 personer samt sovavdelning. Köksdelen smälter snyggt in med sina vita fronter och delvis integrerade vitvaror. Bostaden är genomgående målad i vitt och på golven ligger parkett och marmor. Badrummet är sobert med helkaklade vita väggar och dusch. Strax intill, i den inre hallen, har man perfekt utrymme för en arbets-eller studiehörna.

Lugnt och attraktivt läge på populära Lidingö med närhet till det mesta. Baggeby är en stadsdel från femtiotalet som ligger på Lidingös södra del. Här finns ett fint torg med fontän och tidstypiska växtligheter - allt i stil med femtiotalet då Walter Bauer ritade torget. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat. Kottlasjön är perfekt för bad sommartid och har på vintern plogad skridskobana. Ön har åtskilliga matbutiker som Ica Kvantum och Coop, Willys och Lidl. På Baggeby torg finns utmärkta Tempo som också är paketombud samt uppskattade restaurangerna Spice Zone och Kvarters. Älskar du sushi finns det bokstavligen runt hörnet. I närområdet finns både kommunala och fristående förskolor. Utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan som når Ropsten på bara några minuter.


Boarea
30.6 kvm
Avgift
2 608 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-05-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.