Baldergatan 11

Baldergatan 11

Slutpris

1 595 000 kr


Valsta— Märsta— Sigtuna

Baldergatan 11


Slutpris
1 595 000 kr

Valsta— Märsta— Sigtuna

Välplanerad 4:a med uthyrningsdel!

Högst upp i huset finner du denna fräscha välplanerade fyrarummare på 92kvm med en mysig balkong i söderläge. Bostaden är belägen i ett lugnt och familjevänligt område. Lägenheten har tre rymliga sovrum. Det praktiska köket är utformat för enkel och smidig matlagning, och du har allt du behöver för att tillaga dina favoriträtter. Från vardagsrummet når du balkongen. Bostaden erbjuder inte bara ett rymligt badrum, utan har även en praktisk gäst-WC också. En unik fördel med denna bostad är möjligheten att ha en separat uthyrningsdel om du inte önskar disponera hela bostaden för dig själv. Genom att hyra ut en del av bostaden kan du generera extra intäkter som hjälper till att sänka boendekostnaderna.

Mycket stabil HSB-förening där det mesta ingår i den låga månadsavgiften (värme, vatten, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen).I föreningen har du tillgång till gym, bastu, gästlägenhet, hobbyrum samt festlokal. Solceller har installerats och man planerar även för laddstolpar till elbilar. Källarförråd tillhörande lägenheten finns.

Välskött område i hjärtat av Valsta med gångavstånd till bussar och Valsta Centrum med dess utbud av restauranger och livsmedelsbutiker. Gångavstånd till skolor och förskolor. Mycket trevlig innergård med lek- och grillplats.

Kontakta mäklaren Patrik Lidholm för mer information om visning!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 752 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-05

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Baldergatan såldes av oss 2023-10-05. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Baldergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.