Ekilla Gårdsväg 50 / Märsta - Ekilla / Märsta / SIGTUNA

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 697 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekilla Gårdsväg såldes av oss 2018-02-10. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Ekilla Gårdsväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Ekilla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevlig ljus och nyrenoverad gavellägenhet med utmärkt läge på bottenplan. Stor trädäckad uteplats (2013) med ljust sydvästläge ger en härlig eftermiddags- och kvällssol.
Lägenheten totalrenoverades år 2016. I köket byttes hela köksinredningen ut med nya luckor och vitvaror. Golvet lades om och väggarna målades. Badrummet byggdes om och kläddes med kakel och klinker, ny duschhörna och kommod, tvättmaskin samt WC. I hall och sovrum byttes golv och väggarna målades. Även väggarna i vardagsrummet målades.

Lägenheten har gott om förvaringsutrymmen genom en stor skjutdörrsgarderob i sovrummet, garderob i hallen samt en klädkammare som nås från hallen.

I området finns både skola och förskola! Det är gångavstånd till buss både mot Märsta Station, Märsta Centrum och mot Sigtuna stad. I Märsta Centrum finns all möjlig service som tex tandläkare, läkare, livsmedelsbutiker, klädbutiker, systembolag, restauranger mm. Där finns också ett nybyggt bibliotek och kulturskola!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration