Idungatan 17 / Valsta / Märsta / Sigtuna

4:a i populär bostadsrättförening!

Slutpris
1 515 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 749 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idungatan såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Idungatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Valsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenhet högst upp i huset med balkong i söderläge!
Rymlig hall med garderob och skåp. Kök med matplats och vy mot trevlig innergård i söder samt anslutning till vardagsrum med balkong med söderläge.
Tre sovrum i fil, ett badrum (2001) samt gästtoalett. Både badrummet och gästtoaletten har nyare inredning från 2011 då stamrenoveringen gjordes av föreningen. Lägenheten har en inre reparationsfond som följer med till nästa ägare och kan utnyttjas till renoveringarna som behöver göras. Fonden är på över 17 000 kr!

Förråd finns i samma hus och tvättstuga samt cykelförråd i angränsande hus (Idungatan 15).
Trevlig innergård med lekplats och en liten närbutik finns på gaveln.
Mycket bra läge i området med nära till parkering samt busshållplats.

Populär HSB förening där stamrenovering skett och där både kabel-TV och bredband ingår i avgiften.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta - Steninge

Barnvänligt område med grönskande natur och bad.

Området

I Steninge bor man i ett barnvänligt område med lekplatser, grönskande natur och bad. På promenadavstånd finns Mälaren och Steninge slott. Området har en blandat bebyggelse med bostadsrätter, radhus i bostadrättsform, friköpta radhus eller friliggande villor

Fritid och närservice

Det finns elljusspår i Valsta och Midgårdsvallen har friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan och utomhusbad samt Vikingahallen med bla handboll. I Valsta centrum finns det flera olika butiker, Ica Supermarket, frisör, kvarterskrog, pizzeria, apotek och vårdcentral. Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Vid Steningeviken ligger det populära Steningebadet. Det finns även två ishallar invid Märsta Centrum. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Steninge till Märsta station via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

Förskolor och skolor

I Steninge finns flera skolor och förskolor att välja mellan. Dessutom finns Arlandagymnasiet inom bekvämt gångavstånd. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.