Marsgatan 22

Marsgatan 22

Slutpris

3 494 000 kr


Märsta - Steninge— Märsta— Sigtuna

Marsgatan 22


Slutpris
3 494 000 kr

Märsta - Steninge— Märsta— Sigtuna

Friköpt och renoverat enplanshus på gaveltomt!

Ett mycket smakfullt renoverat och tillbyggt enplansradhus på gaveltomt i utkanten av Steninge. Huset är friköpt. Bastu med relax och vardagsrum med kakelugn ger vardagslyx. Insynsskyddad tomt med uteplatser på båda sidorna ger chans till sol hela dagen.

Vid entrén möts Du av en välkomnande uteplats och förstukvist. Ljus hall med klinkers, golvvärme, luftvärmepump och vitmålad horisontellt monterad brädpanel på väggarna. Till höger finns ett sovrum och rakt fram finns en rymlig klädkammare. Det finns två helkaklade duschrum med golvvärme. Vardagsrummet har en värmande kakelugn, extra fönster och likadan brädpanel som i hallen. Vidare finns två sovrum varav det ena har utgång till uterummet. Uterummet ansluter även till ett relaxutrymme med bastu. Köket är renoverat och har gott om förvaringsutrymme och en rymlig matplats. I anslutning till köket finns även ett tvättutrymme med en praktisk groventré och utrymme för en duschkabin.

Fasaden bytes ut och målades om 2022 och taket byttes 2018. Fiber är indraget. Ett isolerat och ett oisolerat trädgårdsförråd/vedbod finns på tomten.

Nära till garageplats, med motorvärmaruttag, i länga som nyligen bytt panel. Utöver garageplatsen finns en gemensam yta med flera parkeringsplatser.

Boende i området har tillgång till kvartersgård och bastu. Bra kommunikation till grannar och de ansvariga för samfälligheten.
Närhet till busshållplats, lekplats, flera skolor, vackra promenadstråk, Steningedalen och Mälaren med Steningebadet.

Välkommen med din visningsanmälan!


Boarea/biarea
105/5 kvm
Driftkostnad
44 712 kr/år
Tomtarea
305 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-31

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Marsgatan såldes av oss 2023-07-31. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Marsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.