Odenvägen 22A / Märsta - Centralt / Märsta / Sigtuna

Centralt läge och villakänsla

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
81.8 kvm
Avgift
6 062 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odenvägen såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Odenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fint och välskött bostadsrättsparhus med centralt läge i Märsta och två nybyggda uteplatser som ger solchans från morgon till kväll.
På entréplan finns ett modernt kök med matplats och vita luckor, ett praktiskt tvättutrymme med tvättmaskin från 2016, ett duschrum samt vardagsrum med utgång till insynsskyddad uteplats med odlingsmöjlighet. Vid husgaveln finns en vattenutkastare och utrymme för cyklar etc. En ljusgrå trappa leder upp till övre plan med ett badrum och två sovrum, varav ett har en rymlig klädkammare.
Huset har ett praktiskt läge då du ska lasta ur bilen och parkeringsplatser för gäster finns bekvämt på andra sidan vägen. Nuvarande ägare har två parkeringsplatser, en garageplats och en p-plats utomhus med elstolpe, varav en kan övertas av köparen.
Till bostadsrätten ingår ett förråd på innergården. I månadskostnaden ingår även uppvärmning, hemförsäkringens bostadsrättstillägg, bredband/TV samt givetvis VA och soptömning. Se även föreningens hemsida oden2.se.
Gångavstånd till Märsta station, affärer, restauranger, biograf, skolor och dagis.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta Centralt

Märsta - centralt boende och nära till allt!

Området

Som boende i centrala Märsta har man nära till allt även till naturområden. Här finns flerfamiljshus med bostadsrätter, hyresrätter och friliggande villor.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Från Märsta centrum går det bussar ned till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

Förskolor och skolor

I Märsta finns det flera förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.