Rymdgatan 29 / Märsta - Steninge / Märsta / Sigtuna

Slutpris
2 910 000 kr
Boarea
121 kvm
Driftkostnad
46 200 kr/år
Tomtarea
129 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Rymdgatan såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Rymdgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rymdgatan 29, ett radhus med bra och funktionell planlösning i ett barnvänligt område!

Entréplanet består av hall, gäst-wc, tvättstuga, ett sovrum, kök och vardagsrum med utgång till en inlglasad altan. Både kök och vardagsrum är rymliga och det finns plats för matgrupp i båda rummen.
Det övre planet har tre sovrum, duschrum samt ett allrum. Från allrummet nås balkongen som delvis är under tak.

På husets baksida finns en inglasad altan med dubbla glasdörrar ut mot trädgården. På baksidan finns även en gräsyta samt växter och planteringar. På framsidan vid husets entré finns ett stort trädäck med kvällssol. Här har man bra utsikt över barnen som är ute och leker.

Gårdarna på Rymdgatan är bilfria och därför mycket barnvänliga. Flera lekplatser finns.

Parkering finns i garage i länga.

Till skola och förskola är det gångavstånd vilket det även är till vårdcentral, apotek, matbutik och restauranger. Buss till Märsta centrum och Märsta station går utanför området och från Märsta station går tåg mot både Stockholm och Uppsala.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta - Steninge

Barnvänligt område med grönskande natur och bad.

Området

I Steninge bor man i ett barnvänligt område med lekplatser, grönskande natur och bad. På promenadavstånd finns Mälaren och Steninge slott. Området har en blandat bebyggelse med bostadsrätter, radhus i bostadrättsform, friköpta radhus eller friliggande villor

Fritid och närservice

Det finns elljusspår i Valsta och Midgårdsvallen har friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan och utomhusbad samt Vikingahallen med bla handboll. I Valsta centrum finns det flera olika butiker, Ica Supermarket, frisör, kvarterskrog, pizzeria, apotek och vårdcentral. Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Vid Steningeviken ligger det populära Steningebadet. Det finns även två ishallar invid Märsta Centrum. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Steninge till Märsta station via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

Förskolor och skolor

I Steninge finns flera skolor och förskolor att välja mellan. Dessutom finns Arlandagymnasiet inom bekvämt gångavstånd. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.