Rymdgatan 62 / Märsta - Steninge / Märsta / Sigtuna

Till- och ombyggt radhus med toppenläge!

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
146 kvm
Driftkostnad
48 120 kr/år
Totalareal
129 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna radhus på Rymdgatan såldes av oss 2019-02-22. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Rymdgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillbyggt, smakfullt renoverat och mycket välskött radhus med ett av de absolut bästa lägena i området. Träaltan under tak och tomt i soligt sydvästläge med fin vy mot Mälaren och utan insyn från andra hus.

På bottenvåningen är entrén, gästtoaletten och köket ombyggda. Efter ombyggnation av övre plan finns tre rejäla sovrum, ett kombinerat sov- och kontorsrum och ett rymligt allrum utöver vardagsrummet på entréplan. Huset har många bra detaljer såsom tak över entrén, klinker med golvvärme i hall, gästtoalett och tvättstuga/dusch, öppen planlösning mellan modernt kök och vardagsrum med stora fönsterpartier, bra med förrådsutrymmen både på entré- och övre plan, förråd på båda sidor av huset m.m.

Huset har oljefyllda elradiatorer och en fin radiator i stenmaterial i övre allrummet samt 3-glasfönster. Områdets samfällighet tar hand om bl a vatten, sophämtning och garage vilket ger låga driftskostnader.

Mycket nära till garageplats i gemensam garagelänga. Möjlighet till ytterligare parkeringsplats finns med boendedekal.

Nära till förskolor, skolor, vårdcentral och annan service (700 m). Barnvänligt område med egen bollplan, bouleplan och lekplats inom samfälligheten. 1,6 km till Steningebadet och 1,9 km till Steninge slott med restaurang m.m.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration