Sätunavägen 21E / Märsta - Centralt / Märsta / Sigtuna

Gavellägenhet med stor inglasad balkong utan insyn!

Slutpris
1 816 000 kr
Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 304 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på sätunavägen såldes av oss 2020-02-06. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på sätunavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trivsam gavellägenhet högst upp i huset med inglasad balkong i västerläge utan insyn.

Billigt boende där både värme, vatten, kabel-TV, bredband och renhållning ingår i månadsavgiften.

Lägenhetens planlösning är välplanerad, med rymlig hall där vardagsrum och ett av sovrummen, med stor klädkammare, finns till vänster.

Rakt fram från hallen finns det nyrenoverade duschrummet. Smakfulla och smarta val med kommod med djupa lådor, golvvärme, vattenfallsdusch och omgjord planlösning för att bättre utnyttja utrymmet.

Till höger från hallen finns det rymliga köket - här finns både tvättmaskin och diskmaskin - med ljusa luckor, platsbyggda hängande hyllor och fin fondtapet. Vidare finns det andra sovrummet på denna sida av lägenheten. Här finns en inbyggd garderob.

Tillträde kan ske omgående om så önskas!

Populär och stabil HSB förening med låga driftkostnader i och med bergvärme och nyinstallerade solceller på tak. Föreningen producerar sin egen el för uppvärmning samt varmvatten för en del av året. Iår planeras det även att installera 6 st. parkeringsplatser för elbilar samt projektering av fönster/ventilationsbyte.

Tvättstuga med moderna maskiner och torkrum finns på Sätunavägen 23.

Trevlig innergård med fin lekplats, utemöbler och grill. Promenadavstånd till grönområde och Märsta buss-/tågstation med affärer samt restauranger.

Nära till Sätunaskolan, åk F-6 samt Sätuna förskola för de yngre barnen. Se Sigtuna kommuns hemsida för mer information: https://www.sigtuna.se/

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta Centralt

Märsta - centralt boende och nära till allt!

Området

Som boende i centrala Märsta har man nära till allt även till naturområden. Här finns flerfamiljshus med bostadsrätter, hyresrätter och friliggande villor.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Från Märsta centrum går det bussar ned till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

Förskolor och skolor

I Märsta finns det flera förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.