Södergatan 26 / Märsta - Centralt / Märsta / Sigtuna

Renoverad 2:a med mycket centralt läge!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
67.6 kvm
Avgift
5 793 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södergatan såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Södergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Södergatan 26, en mycket fin renoverad 2:a högt upp i huset och med mycket centralt läge!
Köket renoverades år 2018 med nya fina ljusgrå luckor, nya vitvaror och en fin bänkskiva i kompositsten.
Duschrummet är helkaklat och har klinkergolv. Flera bra detaljer finns som vägghängd WC och takdusch.
Lägenheten är mycket ljus och välplanerad och har fönster åt flera väderstreck. I lägenheten finns två klädkammare/förråd och det ena har gjorts om till gästrum.
Balkongen är rymlig och här har man ett perfekt solläge i söder!

Tvättstuga finns bekvämt nära på entréplan.
Det centrala läget mellan Märsta Station och Centrum är mycket bra och härifrån har man nära till allt! Vid Stationen finns fik, livsmedelsaffär och restaurang. I Märsta Centrum finns flera butiker som HM, Lindex, Eurosko, apotek, Systembolag och flera matvarubutiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta Centralt

Märsta - centralt boende och nära till allt!

Området

Som boende i centrala Märsta har man nära till allt även till naturområden. Här finns flerfamiljshus med bostadsrätter, hyresrätter och friliggande villor.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Från Märsta centrum går det bussar ned till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

Förskolor och skolor

I Märsta finns det flera förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.