Stockholmsvägen 28 B / Centralt / Märsta / Sigtuna

Mysig och trivsam tvåa med fräscha ytskikt, högt i tak och stort vindsförråd

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
2 344 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på stockholmsvägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på stockholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På första våningen, endast en halv trappa upp, på Stockholmsvägen 28 B finns nu denna lägenhet från 1950 till salu. En mysig, trivsam och charmig bostad om två rum och kök med fräscha ytskikt, platsbyggda garderober, högt i tak och stort vindsförråd .
Renoverad på senare år med bland annat nytt IKEA-kök, delvis nya vitvaror samt nya golv i hall, kök samt sovrum. Duschrum med ny duschkabin och toalett. Vardagsrum med originalparkett och utgång till den mysiga balkongen.

Parkeringsplats med elstolpe finns att ta över för ny ägare precis utanför dörren på husets kortsida. Ett okomplicerat boende i gott skick där inget behöver göras - här är det bara att flytta in!

Bostadsrättsföreningen Söderhöjden är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, flera fria gästparkeringar till gäster, grillplats och soprum. I månadsavgiften om 2 344 kronor ingår värme, vatten, renhållning, källarförråd och ett stort vindsförråd.

Här i Centrala Märsta bor du centralt men samtidigt lugnt med Märsta Centrum alldeles runt hörnet och Märsta Station en kort promenad bort. Perfekt för dig som vill bo centralt i Märsta med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.