Stockholmsvägen 28 B

Stockholmsvägen 28 B

Slutpris

1 900 000 kr


Centralt— Märsta— Sigtuna

Stockholmsvägen 28 B


Slutpris
1 900 000 kr

Centralt— Märsta— Sigtuna

Mysig och trivsam tvåa med fräscha ytskikt, högt i tak och stort vindsförråd

På första våningen, endast en halv trappa upp, på Stockholmsvägen 28 B finns nu denna lägenhet från 1950 till salu. En mysig, trivsam och charmig bostad om två rum och kök med fräscha ytskikt, platsbyggda garderober, högt i tak och stort vindsförråd .
Renoverad på senare år med bland annat nytt IKEA-kök, delvis nya vitvaror samt nya golv i hall, kök samt sovrum. Duschrum med ny duschkabin och toalett. Vardagsrum med originalparkett och utgång till den mysiga balkongen.

Parkeringsplats med elstolpe finns att ta över för ny ägare precis utanför dörren på husets kortsida. Ett okomplicerat boende i gott skick där inget behöver göras - här är det bara att flytta in!

Bostadsrättsföreningen Söderhöjden är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, flera fria gästparkeringar till gäster, grillplats och soprum. I månadsavgiften om 2 344 kronor ingår värme, vatten, renhållning, källarförråd och ett stort vindsförråd.

Här i Centrala Märsta bor du centralt men samtidigt lugnt med Märsta Centrum alldeles runt hörnet och Märsta Station en kort promenad bort. Perfekt för dig som vill bo centralt i Märsta med bra pendlingsmöjligheter till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
54.5 kvm
Avgift
2 344 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på stockholmsvägen såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på stockholmsvägen.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.