Kvarnholmsvägen 88, 3 tr / Kvarnholmen / Nacka / Nyproduktion

Nyproduktion 4:a i toppskick med sjöutsikt och balkong

Slutpris
5 700 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 616 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnholmsvägen såldes av oss 2017-05-23. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Kvarnholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna nyproducerade 4:a med inflyttning redan 23 augusti 2017. En fin chans att köpa nyproduktion utan att behöva vänta i 2 år. Lägenheten ligger på 3 tr med gavelläge och sträcker sig rakt igenom huset med sovrum och balkong mot föreningens fina gård ( mot gården ligger lägenheten på 2 tr ). En bonus är att i köket är det sjöutsikt och utsikt in mot Stockholms stad.

Välkomnande hall med bra förvaring för ytterkläder och skjutdörrsgarderob. Badrum 1 med ingång från hallen, har vitt matt kakel på vägg och mörkgrå klinkergolv, vit kommod med handfat samt spegel på vägg med frostad sidobelysning, dusch med duschvägg, torkställning för handdukar samt tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp för handdukar och tvättmedel. Sovrum 1 med parkettgolv och ljusmålade väggar, linnéskåp. Sovrum 2 med parkettgolv och ljusmålade väggar, 2 garderober. Sovrum 3 med parkettgolv och ljusmålade väggar, ligger mot gården med fönster i hörnläge och har både klädkammare och ett eget badrum. Badrummet har vitt matt kakel på vägg och mörkgrått klinkergolv, dusch, tvättställ i porslin, spegel på vägg med frostad sidobelysning . Vardagsrum med parkettgolv och ljusa målade väggar och utgång till fin balkong i söderläge mot gård. Läckert kök med fönster i hörnläge med viss sjöutsikt mot Saltsjön och mot Stockholms stad, köket har släta, vita luckor och mörk bänkskiva med underlimmad diskho, vitt kakel på vägg, matplats för 4 personer, dubbla enheter kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin.

Lägenheten är under byggnation av JM AB och köps på ritning med tillträde den 23 augusti 2017, och därav kan visning av lägenheten ej ske.

Lägenheten ligger i JMs byggnadsprojekt Spisbrödsfabriken och är totalt 94 bostadsrättslägenheter. Hiss ner till garaget under föreningen, det finns 57 garageplatser, sep. kö. Kostnad ca 1200 kr för enkelplatser, 2000 kr för dubbelplatser, 350 kr för mc-platser. Källarförråd finns för denna lägenhet. Fin grön innergård med gemensamma uteplatser, fotbollsplan. I föreningen kommer även finnas bl.a gym m.m.

Mer info se länkar och dokument under fliken "Fakta": Inredningsval, planritning, ekonomisk plan, stadgar, JMs prjojekthemsida för Spisbrödfabriken och Kvarnholmens egen hemsida.

Kommunikationer:
Buss: 402 till slussen.
Båt: Kvarnholmen - Nybrokajen.
Bil: Kvarnholmen nås via bro från Nacka Forum eller från Danvikstull.

Service: Nacka Forum och Sickla köpkvarter med mängder av affärer och restauranger. Kvarnholmen närcentrum ett par kvarter från lägenheten med matbutik, apotek och vårdcentral öppnar våren 2018.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration