Sök Meny
Såld

Nacka - Kvarnholmen / Kvarnholmsvägen 88, 3 tr

Nyproduktion 4:a i toppskick med sjöutsikt och balkong

Välkommen till denna nyproducerade 4:a med inflyttning redan 23 augusti 2017. En fin chans att köpa nyproduktion utan att behöva vänta i 2 år. Lägenheten ligger på 3 tr med gavelläge och sträcker sig rakt igenom huset med sovrum och balkong mot föreningens fina gård ( mot gården ligger lägenheten på 2 tr ). En bonus är att i köket är det sjöutsikt och utsikt in mot Stockholms stad.

Välkomnande hall med bra förvaring för ytterkläder och skjutdörrsgarderob. Badrum 1 med ingång från hallen, har vitt matt kakel på vägg och mörkgrå klinkergolv, vit kommod med handfat samt spegel på vägg med frostad sidobelysning, dusch med duschvägg, torkställning för handdukar samt tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp för handdukar och tvättmedel. Sovrum 1 med parkettgolv och ljusmålade väggar, linnéskåp. Sovrum 2 med parkettgolv och ljusmålade väggar, 2 garderober. Sovrum 3 med parkettgolv och ljusmålade väggar, ligger mot gården med fönster i hörnläge och har både klädkammare och ett eget badrum. Badrummet har vitt matt kakel på vägg och mörkgrått klinkergolv, dusch, tvättställ i porslin, spegel på vägg med frostad sidobelysning . Vardagsrum med parkettgolv och ljusa målade väggar och utgång till fin balkong i söderläge mot gård. Läckert kök med fönster i hörnläge med viss sjöutsikt mot Saltsjön och mot Stockholms stad, köket har släta, vita luckor och mörk bänkskiva med underlimmad diskho, vitt kakel på vägg, matplats för 4 personer, dubbla enheter kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin.

Lägenheten är under byggnation av JM AB och köps på ritning med tillträde den 23 augusti 2017, och därav kan visning av lägenheten ej ske.

Lägenheten ligger i JMs byggnadsprojekt Spisbrödsfabriken och är totalt 94 bostadsrättslägenheter. Hiss ner till garaget under föreningen, det finns 57 garageplatser, sep. kö. Kostnad ca 1200 kr för enkelplatser, 2000 kr för dubbelplatser, 350 kr för mc-platser. Källarförråd finns för denna lägenhet. Fin grön innergård med gemensamma uteplatser, fotbollsplan. I föreningen kommer även finnas bl.a gym m.m.

Mer info se länkar och dokument under fliken "Fakta": Inredningsval, planritning, ekonomisk plan, stadgar, JMs prjojekthemsida för Spisbrödfabriken och Kvarnholmens egen hemsida.

Kommunikationer:
Buss: 402 till slussen.
Båt: Kvarnholmen - Nybrokajen.
Bil: Kvarnholmen nås via bro från Nacka Forum eller från Danvikstull.

Service: Nacka Forum och Sickla köpkvarter med mängder av affärer och restauranger. Kvarnholmen närcentrum ett par kvarter från lägenheten med matbutik, apotek och vårdcentral öppnar våren 2018.

Sponsrade länkar
Nacka / Kvarnholmen
Kvarnholmsvägen 88, 3 tr
Slutpris: 5 700 000 kr
Boarea: 92 kvm
Avgift: 4 616 kr/mån
Driftkostnad: 1 065 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Nacka