Diligensvägen 40

Diligensvägen 40

Slutpris

3 100 000 kr


Jarlaberg— Stockholm— Nacka

Diligensvägen 40


Slutpris
3 100 000 kr

Jarlaberg— Stockholm— Nacka

Välkommen till Diligensvägen 40!

Välkommen till en modern och välplanerad trerummare med stora fönster och en genomgående planlösning. Denna lägenhet har en fantastisk balkong som är perfekt belägen i ett lugnt område som är idealiskt för familjer. Det är svårt att motstå charmen i denna bostad, som inkluderar ett funktionellt kök med gott om utrymme samt stilrent badrum.

Jarlaberg erbjuder en lugn och trevlig atmosfär med grönskande omgivningar. Här hittar du vackra parker, grönområden och promenadvägar som är perfekta för avkoppling. Nyckelviken är en pärla som ligger inom bekvämt gångavstånd från Jarlaberg, vilket ger möjlighet till natursköna vandringar, picknickar och möjligheter för utomhusaktiviteter som bland annat tennisbanor och utegym. Inom kort promenadavstånd från Jarlaberg hittar du Nacka Strand, där du kan upptäcka nya restauranger längs vattnet, besöka gymmet. Du hittar även Ica Maxi och gallerian Nacka Forum - allt du kan tänkas behöva finns här inom räckhåll!

Buss 71 tar dig till Sickla köpkvarter på endast 10 minuter och fortsätter sedan vidare in mot Södermalm. Buss 443 tar dig direkt till Slussen på 20 minuter. Om du väljer SL-båtarna x80 från Nacka Strand tar de dig direkt till Nybroplan. Inom kort förväntas den nya tunnelbanan öppna med en station vid Nacka forum, vilket beräknas ske under 2030.


Boarea
75 kvm
Avgift
4 897 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2023-08-03

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Diligensvägen såldes av oss 2023-08-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Diligensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.