Finnbergsvägen 2

Finnbergsvägen 2

Slutpris

3 065 000 kr


Kvarnholmen— Nacka

Finnbergsvägen 2


Slutpris
3 065 000 kr

Kvarnholmen— Nacka

Ljus hörnlägenhet i högt läge med två balkonger i olika väderstreck!

Varmt välkomna till denna ljusa hörnlägenhet högt upp med två balkonger i bästa väderstreck (söderläge samt västläge)!

Här bor ni i trivsamt med stora sociala ytor i en mycket insynsskyddad bostad i ett sutteräng hus som bidrar till ett högt läge. Bostadens hall är rymlig, har infällda spotlights i tak, golvvärme och erbjuder avhängning direkt till vänster om entrén samt gott om förvaring i flertalet garderobskåp. Här finns naturligtvis även diskmaskin samt mycket bra förvaring bakom vita fronter. Härifrån finner ni bostadens mindre balkong med kvällssol och utrymme för bord och stolar med utsikt mot torget. Från köket är det öppen planlösning till vardagsrummet vilket erbjuder gott om utrymme för en större matplats, soffgrupp, mediamöblemang och andra trivselmöbler. Vardagsrummet i sig har ljusinsläpp ifrån två väderstreck och ifrån dess bortre ände finner ni utgången till den större, inglasade balkongen som är i söderläge och har sol hela dagen med plats för större loungemöbler, växter samt andra trivselmöblemang. Det rofyllda sovrummet har ett fint ljusflöde och plats för en dubbelsäng, nattygsbord samt byrå. Badrummet har helkaklade vita väggar och utrymme för tvättmaskin eller badkar. Till bostaden hör två stycken förråd, varav ett är ett mindre matförråd.

Brf Finnberget Sicklaön 37:24 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och omfattar 211st bostadsrätter, 15st hyresrätter samt 6 hyresrättslokaler. Hyresrätterna anses vara dolda ekonomisk tillgångar som kan ge stora kapitaltillskott. Föreningen har 14 garageplatser samt 134 p-platser som kan hyras, utöver det finns det även parkeringsplatser i grannföreningens parkeringshus. Medlemmar i Brf Finnberget Sicklaön 37:24 har tillgång till gemensam tvättstuga, samlingslokal med gästlägenhet, cykelförråd och barnvagnsum. Det finns även trevliga gårdar inom föreningen med sittplatser, lekplatser och grillmöjligheter. De flesta stora renoveringarna är gjorda, så som bland annat stambytet år1988-91. Idag finns inga planerade avgiftshöjningar (uppgift kontrollerad med styrelsen 2021-03-09).

Idyllen Finnberget ligger på Sicklahalvön i ljuvligt läge omgiven av Saltsjön och Svindersviken. Här har du fantastisk utsiktsplats över Stockholms inlopp och landmärken som Kaknästornet och Globen men även över stan. Du har nära till rika shoppingutbud i både Nacka Forum och Sickla. I området finns dessutom utmärka förskolor och skolor. Bussar tar dig snabbt till Slussen och Nacka Forum. Bl.a. buss 55, 402 och nattbuss 93. Vill du heller njuta av en båtfärd kan du hoppa på SL:s pendelbåtar 80 (Nybroplan - Ropsten) och 83 (Strömkajen - Vaxholm) som båda stannar vi Finnboda Hamns brygga.

Välkomna på visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 091 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Finnbergsvägen såldes av oss 2021-03-26. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Finnbergsvägen.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.