Finnboda Kajväg 12c

Finnboda Kajväg 12c

Slutpris

7 300 000 kr


Finnboda— Nacka

Finnboda Kajväg 12c


Slutpris
7 300 000 kr

Finnboda— Nacka

Sällan till salu! 4 rok med dubbla balkonger på Finnboda Kajväg!

Välkommen till denna magnifika pärla på Finnboda Kajväg i Nacka! Denna bostad på 83 kvm kombinerar modern elegans med praktiskt boende på bästa sätt. Med två rymliga balkonger – en på varje sida av bostaden – bjuds du in till ett liv i harmoni med både soluppgångar och solnedgångar.

När du kliver in i bostaden, möts du av en imponerande hall med generösa avhängningsmöjligheter. Vidare in i hemmet finner du det rymliga och öppna vardagsrummet, som utgör den perfekta samlingsplatsen för både vänner och familj. Från vardagsrummet leder en smidig övergång till det stora och exklusiva köket, som erbjuder gott om förvaring och arbetsytor samt en rymlig matplats för större sällskap. Köket har stilfulla grå köksluckor och en eleganta granitbänkskiva. Dessutom är det utrustat med högkvalitativa vitvaror från Electrolux, inklusive induktionsspis, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys, samt en praktisk avfallskvarn i diskhon.

Från vardagsrummet har du tillgång till den imponerande kungsbalkongen, som sträcker sig över 17 kvadratmeter och erbjuder gott om plats för dubbla sittgrupper samt en enastående utsikt över Saltsjön, inloppet och Kungliga Djurgården. Balkongen sträcker sig längs hela fasadväggen och skapar en modern och stilren arkitektur med stora glaspartier. Den fullständigt öppningsbara inglasningen gör att du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Denna bostad har även tre rymliga sovrum med många möjligheter för möblering. Från det största sovrummet har du tillgång till en andra balkong på cirka 10.5 kvadratmeter. Balkongen ligger i ett fridfullt och harmoniskt område med vacker utsikt över Finnberget och Kvarnholmen. Dessutom finns ett praktiskt förråd intill balkongen, med en yta på 4 kvadratmeter.

Lägenheten är belägen på första våningen och erbjuder enastående närhet till havet, vilket skapar en unik atmosfär.

Det exklusiva badrummet imponerar med sina bekvämligheter, inklusive wc, dusch, handfat med förvaring, spegelskåp, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en separat gästtoalett. Välkommen på visning för att uppleva detta fantastiska hem!

Denna bostad är inte bara en plats att bo, det är en möjlighet att uppleva Nackas bästa. Här kombineras stil, funktionalitet och enastående utsikter på ett sätt som få andra platser kan erbjuda. Låt detta bli din nya oas, din perfekta plats att kalla hem. Välkommen till ett liv i balans på Finnboda Kajväg.


Boarea
83 kvm
Avgift
5 309 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-10-07

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Finnboda Kajväg såldes av oss 2023-10-07. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Finnboda Kajväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.