Formalingatan 8

Formalingatan 8

Slutpris

2 950 000 kr


Sickla— Nacka

Formalingatan 8


Slutpris
2 950 000 kr

Sickla— Nacka

Optimalt planerad 2:a, nära allt du behöver och 10 min till Slussen!

Välkommen till Formalingatan 8 i hjärtat av Sickla, där historiens industriella arv möter modern elegans. Den här bostaden är en sann pärla med inspiration hämtad från Nobelbergets unika historia.

Det stilfulla köket från Ballinglöv imponerar med sin design, där grågröna köksluckor och en svart bänkskiva skapar en elegant kontrast. Industriella detaljer ger en karaktäristisk touch. Maskinparken inkluderar integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, fläkt, induktionshäll samt kyl och frys, alla elegant integrerade för en enhetlig estetik.

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär, perfekt för både matlagning och avkoppling. Balkongen mot den mysiga innergården blir en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Det rymliga sovrummet rymmer en dubbelsäng och utstrålar lugn och komfort. Badrummet är en förlängning av kökets stil, med helkaklade väggar, varmvita nyanser och ett elegant mörkgrått golv. Här finner du en komplett badrumsutrustning med dusch, wc, handfat och en praktisk kombimaskin från Siemens. Förvaringsmöjligheterna inkluderar väggskåp och kommod i en harmonisk grågrön ton.

Bostaden erbjuder extra bekvämlighet med ett externt förråd och möjlighet till garageparkering i samma byggnad. Innergården är en fridfull oas där du kan njuta av lugn och ro. Upptäck en unik kombination av historia och modernitet på Formalingatan 8 i Sickla – din nya hemtillvaro väntar.

Denna bostad ger dig närhet till allt som Sickla har att erbjuda, inklusive shoppingområden, restauranger, träningsmöjligheter och natursköna platser. Dessutom kan du se fram emot tunnelbanans ankomst till Sickla år 2030, vilket kommer att göra resan till Kungsträdgården smidig och bekväm på bara sex minuter från din nya hemadress.


Boarea
39.5 kvm
Avgift
3 244 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-26

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Formalingatan såldes av oss 2024-01-26. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Formalingatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.