Kvarngränd 9

Kvarngränd 9

Slutpris

5 450 000 kr


Kvarnholmen— Nacka

Kvarngränd 9


Slutpris
5 450 000 kr

Kvarnholmen— Nacka

Denna trevliga och rymliga trea på Kvarngränd 9 erbjuder en bekväm och stilfull atmosfär. Här kan du njuta av lugnet och naturen samtidigt som du har nära till stadens puls. Boendet är smart planerat och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Ett perfekt hem för att finna balansen mellan det pulserande stadslivet och det idylliska naturlandskapet. Välkommen till ett komfortabelt och modernt boende på Kvarnholmen!

Föreningen tillhandahåller medlemmarna möjlighet att använda två rymliga takterrasser. Dessa terrasser är utrustade med sittmöbler och erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Stockholms inlopp. Övriga faciliteter som finns i föreningen inkluderar cykelrum, utrymmen för barnvagnar och rullstolar, festlokal samt en övernattningslägenhet.

Kvarnholmen är väl ansluten med både buss- och båttransporter, vilket möjliggör smidiga resor in till staden eller längre ut i Nacka. Området är även välutrustat med bekvämligheter såsom en mysig närbutik, sushi-restaurang, bageri och matställe. Här finns även tillgång till tandvård och vårdcentral. På kajen finns en somrig glassbar vid namn SNÖ för att stilla varma sommardagar. För de som tränar regelbundet finns två gym (STC) på praktiskt avstånd.


Boarea
86 kvm
Avgift
4 927 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2023-08-24

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Kvarngränd såldes av oss 2023-08-24. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Kvarngränd.

Boka värdering
Simon Engman, assisterande mäklare i Nacka

Simon Engman

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.