Kvarnholmsvägen 84

Kvarnholmsvägen 84

Slutpris

6 700 000 kr


Kvarnholmen— Nacka

Kvarnholmsvägen 84


Slutpris
6 700 000 kr

Kvarnholmen— Nacka

Unikt boende i gavelläge med grönskande innergård och vattenutsikt mitt på centrala Kvarnholmen!

Välkommen till denna ljusa, rymliga 4 rok med ett unik läge på Kvarnholmen. En av få lägenheter med centralt läge i direkt anslutning till en stor grönskande innergård och som samtidigt har utsikt mot vattnet.

När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig hall med gott om plats för att hänga av dig ytterkläderna. Längre in i bostaden och du kommer till vardagsrummet, som bjuder på generösa sällskapsytor och är det perfekta stället att samlas med vänner och familj. Här finns tillräckligt med utrymme för stora soffgrupper eller andra möbleringar du föredrar.

Från vardagsrummet kan du stiga ut på den rymliga balkongen som ligger i en vacker innergård med optimalt söderläge. Här finns möjlighet att placera ut utemöbler, skapa en trädgårdshörna och sätta upp en grillplats.

Från köket möts du av en fantastisk utsikt mot Djurgården. Det är utformat i en modern stil med eleganta, släta och ljusa köksluckor. Köksutrustningen inkluderar en kyl och frys, integrerad diskmaskin, spishäll/ugn och en inbyggd mikrovågsugn. Arbetsytor och förvaringsmöjligheter är rikliga. I köket finns även plats för en matgrupp med plats för 6-8 personer. Perfekt för hela familjen och ger dig möjlighet att njuta av den vackra utsikten från fönstret.

Bostaden har tre mycket rymliga sovrum där dubbelsängar och annan möblering ryms utan problem. Master bedroom ligger i anslutning till egen walk-in closet och genom den når du bostadens andra badrum.

Fördelen med två badrum i bostaden är betydande, och det är enkelt att nå det andra badrummet från huvudsovrummet. Båda badrummen är smakfullt designade och ger dig en hög grad av komfort.

Denna bostad är en riktig pärla på Kvarnholmen och det perfekta hemmet för den som söker komfort, modernitet och skönhet. Området är också särskilt barnvänligt och rymmer den populära Ebba Brahe-skolan och två förskolor precis runt hörnet. Ebba Brahe- skolan erbjuder utbildning från förskoleklass till gymnasium. Låt inte tillfället gå förbi att besöka denna bostad och uppleva allt den har att erbjuda!

Du är varmt välkommen på visning!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 414 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2024-03-17

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Kvarnholmsvägen såldes av oss 2024-03-17. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Kvarnholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.