Landåvägen 12

Landåvägen 12

Slutpris

3 710 000 kr


Nacka

Landåvägen 12


Slutpris
3 710 000 kr

Nacka

Välplanerad tvåa med förtrollande utsikt i solsäkert västläge!

Välkommen till en optimalt planerad tvåa med inglasad balkong i fritt västläge med magiska solnedgångar!

Här bor ni på ett högt läge utan insyn och Stockholms inlopp som närmsta granne. Bostaden har generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och erbjuder gott om förvaring från flertalet garderober och en praktisk klädkammare. I köket finns allt att önska för bästa komfort och utsikten från matplatsen i burspråket bjuder på ett fantastiskt skådespel oavsett årstid. Härifrån tar ni er till bostadens inglasade balkong där ni sitter större sällskap utan att trängas i ett solsäkert västläge.

Området är lugnt och trevligt och det är väldigt bekvämt att bo i Jarlaberg med både matbutik Tempo och Restaurang Jarlahof på några minuters promenadavstånd. Här finns stora grönytor med flera fina lekplatser för barnen. Även Jarlabergs skola och förskolan Pysslingen finns i området. Engelska skolan och Nacka gymnasium ligger på promenadavstånd i Nacka strand. Man bor granne med naturreservatet Nyckelviken där möjlighet till sköna promenader finns. Nyckelvikens herrgård (1700-talet) har även caféverksamhet på helger och under skollov. Nyckelviken erbjuder även flertalet badplatser samt en fin örtagård. Från Nacka Strand kan man ta båten till skärgården eller till stan. Numera kan man båtpendla på SL-kortet. Båten trafikerar Frihamnen, Lidingö, Jarlaberg/Nacka Strand, Blockhusudden, Kvarnholmen, Finnboda, Saltsjöqvarn, Allmänna Gränd och Nybrokajen (Östermalm). Buss 443 trafikerar Jarlaberg-Slussen på knappt en kvart. Man kan även ta SL-buss 71 som går över Sickla och Hammarby sjöstad. Där kan man byta till tvärbanan för att komma till t.ex. Liljeholmen.


Boarea
63 kvm
Avgift
4 277 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-26

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Landåvägen såldes av oss 2017-05-26. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Landåvägen.

Boka värdering

Henrik Hammarstrand

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.