Musikvägen 5, 5 Tr

Musikvägen 5, 5 Tr

Slutpris

4 200 000 kr


Lillängen— Nacka

Musikvägen 5, 5 Tr


Slutpris
4 200 000 kr

Nacka - Lillängen

Unik chans! +55 boende intill Nacka forum. Högst upp i huset med balkong i söderläge!

Snart finns denna ljusa och rymliga lägenhet på Musikvägen 5, 5 tr ute till försäljning! Lägenheten är 81 kvm stor och belägen i en attraktiv 55+ förening. Den erbjuder stora sociala ytor och en solig inglasad balkong i söderläge med en grönskande utsikt utan insyn.

Vid entrén möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaringsutrymme. Det stora och luftiga vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matplats, och härifrån når du den stora balkongen som bjuder på sol stora delar av dagen. Lägenhetens master bedroom har plats för en dubbelsäng och har gott om inbyggda garderober. Dessutom finns ytterligare ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Köket är fullt utrustat med vitvaror, inklusive kyl och frys i full storlek, spis, diskmaskin, mikrovågsugn och ugn. Det finns även plats för ett matbord för 6 personer. Det fräscha och rymliga badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, WC, handfat, skåpsförvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har tillgång till ett förråd på cirka 5-6 kvm i huset intill.

Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder flera bekvämligheter såsom parkeringsplats för 400 kr, tvättstuga, hobbyrum och en gästlägenhet.

Bostaden är belägen i centrala Nacka, med gångavstånd till Nacka Forum och alla butiker du kan tänka dig behöva, samt nära till natur och grönområden.

Detta är en lägenhet du inte får missa! Kontakta mäklaren för mer information.


Boarea
81 kvm
Avgift
5 958 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2024-09-15

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Musikvägen såldes av oss 2024-09-15. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Musikvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.