Nobelbergsgatan 18

Nobelbergsgatan 18

Slutpris

3 975 000 kr


Sickla— Nacka

Nobelbergsgatan 18


Slutpris
3 975 000 kr

Sickla— Nacka

Nyproduktion när den är som bäst! 2,9m i takhöjd, balkong och uteplats!

Välkommen till denna optimala 2:a om 53 kvm belägen på Nobelberget i Sickla. Denna charmiga bostad bjuder på en härlig balkong och en tilltalande uteplats. Med en stilren inredning och naturnära nyanser erbjuder den en luftig känsla tack vare de höga taken.

Det rymliga köket från Ballingslöv är genomtänkt med vita och varmgrå luckor, rostfria handtag och integrerade apparater från Siemens. Bänkskivan och stänkskyddet i kompositsten matchar elegant med bänkskåpen. Sovrummen är smart planerade med gott om förvaringsutrymme.

Badrummen bjuder på en stilren estetik med vitgrå granitkeramik på golv och väggar, kompletterat med en mörkgrönblå ton på taket och delvis på väggarna. Förutom de praktiska detaljerna som vägghängd kommod och takdusch finns generös förvaring i väggskåp och en stor spegel med trädetaljer.

Tillträde till denna fantastiska bostad är flexibelt från januari 2024. Dessutom erbjuds förråd i källarplanet och möjlighet till att hyra parkeringsplats i området. Bilderna visar en liknande lägenhet vid visningen. För ytterligare information, besök nobelberget.se.

Kvarteret är planerat med karakteristiska fasader i skiffer, gemensamma terrasser och en imponerande utsikt. Nobelberget, utvecklat av Atrium Ljungberg, blir en banbrytande stadsdel med fokus på bostäder, kultur, natur och innovativa arbetsplatser. Dess historia och identitet bevaras samtidigt som området utvecklas. Den tidigare formalinfabriken omvandlas till en plats för kreativitet och gemenskap med ett gemensamt kök och ett kafferosteri med uteservering.

Sicklastråket, ett nästan bilfritt område, binder samman Nobelberget med Sickla och Hammarby sjöstad och erbjuder olika uteserveringar och lekområden. Intill finns Panncentralen, en inspirerande förskola för de yngsta på Nobelberget. Vidare upp i parken ligger Villa Fanny Udde Bistro, en restaurang med historia, och i närheten finns padelbanor för de som är intresserade.

Som boende på Nobelberget når du enkelt allt som Sickla har att erbjuda, inklusive shopping, restauranger, träning, natur och goda kommunikationer. Tunnelbanan beräknas vara på plats 2030 och tar dig på bara sex minuter till Kungsträdgården.


Boarea
53 kvm
Avgift
4 044 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-07

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Nobelbergsgatan såldes av oss 2024-04-07. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Nobelbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.