Sickla Allé 61

Sickla Allé 61

Slutpris

3 150 000 kr


Sickla— Nacka

Sickla Allé 61


Slutpris
3 150 000 kr

Sickla— Nacka

Välplanerad 1:a med sovalkov i attraktiva Sickla Allé - Stor balkong i soligt gårdsläge!

Varmt välkomna till Sickla Allé 61, belägen i grönskande område med badrocksavstånd till Sickla Sjö. Välplanerad bostad på 46 kvadratmeter där varje kvadratmeter gör nytta. Här bor du högt upp i huset med hiss med en stor möblerbar balkong. Balkongen är belägen i soligt västerläge mot en grönskande innergård. Tack vare bostadens höga läge bjuder den här bostaden på ett fantastiskt ljusinsläpp!

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor samt tre bra garderober. Hallen tar dig vidare in i bostaden som är utformad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här möts du av en luftig känsla med vackert ljusinsläpp. Vardagsrummet är lättmöblerat med gott om plats för större soffa, soffbord, tv-möbel, matplats och annan önskvärd inredning. Mellan vardagsrum och kök hittar du den stora balkongen med högt fritt läge mot den lummiga innergården. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet sommarhalvåret, med möjlighet för inglasning. Vidare hittar du köket som är fullt utrustat med spishäll, fläkt, ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Generöst och stilrent kök med gott om förvaring bakom över- och underskåp samt generösa arbetsytor. Rofylld sovalkov med plats för en lite större säng och nattduksbord, även utrustat med inbyggd garderob. Här finns självklart flera möjligheter till att skärma av mot övriga bostaden. Avslutningsvis fräscht och helkaklat badrum som är utrustat med dusch, wc, handfat och spegel. Perfekt planerat med en tvättmaskin med arbetsbänk samt förvaring ovan. Plats för torktumlare finns.

Låter det här som ditt nästa hem? Välkommen på visning!

Hemtrevliga Sickla Allé är en svårslagen plats att bo på. Här bor du i ett lugnt och populärt område med närhet till allt. Utmärkta kommunikationer i närheten, med 8 minuter till slussen. Här erbjuds sjöar med möjlighet för bad, kanotpaddling och skridskoåkning. Hammarbybacken på gångavstånd för skidåkning på vintern och Nacka naturreservat har fina löparspår och vintertid även skidspår. Runt knuten hittar du även Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av shopping, matbutiker, gym, restauranger, caféer och biograf. För den som är bilburen och ska norr eller söderut ligger tunneln ner till södra länken bara någon minut bort. När det är dags att komma hem igen, parkerar du enkelt i föreningen garage.


Boarea
46 kvm
Avgift
3 866 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-10-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sickla Allé såldes av oss 2023-10-16. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sickla Allé.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.