Sickla Industriväg 26

Sickla Industriväg 26


Sickla— Nacka

Sickla Industriväg 26Sickla— Nacka

Centralt boende på Nobelberget i hjärtat av Sickla: Charmig 4 rok med möjlighet till 5 rum!

Välkommen till Sickla Industriväg 26, där denna fantastiska 4-rumslägenhet (med möjlighet till 5 rum) erbjuder en perfekt symbios av modern design och generöst ljusflöde.

Det stora vardagsrummet är ljust och öppet, skapar en idealisk plats för social samvaro och leder ut till en västervänd balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol.

Sobert kök med grågröna luckor och svart kompaktlaminat. Den rymliga köksön erbjuder extra förvaring och komplett maskinell utrustning, inklusive integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, kolfilterfläkt, induktionshäll samt integrerad kyl och frys.

Tre rymliga sovrum ger flexibilitet, varav ett med möjlighet till kontorsavdelning. ELFA-förvaring och klädkammare ger gott om plats för alla dina behov.

Stilsäkert badrum med Pearl grey kakel, svart klinkergolv och med badkar. Badrummet har en klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare.
Bredvid badrummet ligger duschrummet som håller samma höga klass.

Den inbjudande hallen välkomnar dig med , med ett vackert mattlackat ekgolv och bra förvaring. Det finns även ett praktiskt städskåp extra trygghet tack vare säkerhetsdörr.


Denna bostad placerar dig i hjärtat av allt som Sickla har att erbjuda. Från bekväm shopping och en mångfald av restauranger till träningsmöjligheter och vackra natursköna platser. Framtiden ser ännu ljusare ut med tunnelbanans ankomst till Sickla år 2030, vilket ger dig en smidig och snabb resa till Kungsträdgården på endast sex minuter från din nya hemadress.

Det centrala läget i Sickla innebär närhet till flera skolor och förskolor, varav den närmsta är Jensen förskola. Sickla Köpkvarter blir din närmsta granne och erbjuder allt du behöver, inklusive matbutiker, systembolag, gym, butiker, restauranger, två hotell, biograf, och mycket mer. Upptäck en levande och dynamisk stadsdel där bekvämlighet möter en mångfald av aktiviteter och möjligheter.


Boarea
99 kvm
Avgift
7 152 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-16

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Sickla Industriväg såldes av oss 2024-02-16. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sickla Industriväg.

Boka värdering
Johan Nurk
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad